Over Eissink Plafond- en Wandsystemen

Vanaf 1958 is hij gestart als eenmansbedrijf onder de naam “Eissink plafondconstructiebedrijf” in een schuur achter een woning te Ambt Delden.
Herman Eissink legde zich destijds vooral toe op het spannen van steengaasplafonds. Gestukadoorde plafonds werden voorzien van een betonijzer systeem met daaronder gevlochten steengaas. Systeemplafonds waren er toen nog niet. In 1968 deden de systeemplafonds hun intrede en daarna is het bedrijf behoorlijk gaan groeien.


Er volgde een verhuizing van Ambt Delden naar Hengelo, waar begin jaren tachtig aan de Parelstraat een nieuw bedrijfsgebouw werd gerealiseerd.

  

In 1995 werden de bedrijfsactiviteiten uitgebreid met metalstudwanden en verplaatsbare systeemwanden. Door deze uitbreiding aan activiteiten werd het pand aan de Parelstraat al gauw te klein.

In 1996/1997 werd een nieuw kantoor- en magazijn pand gebouwd aan de Aquamarijnstraat in Hengelo. Eissink groeide door, zodat in 2006 en 2008 respectievelijk het magazijn en het kantoor werden uitgebreid, waar wij tot op dit moment uw partner in afbouw zijn!