Home / Werken bij / Vacature projectleider

Projectleider


Ben je op zoek naar een ondernemende, zelfstandige functie? Eissink Plafond- en Wandsystemen is op zoek naar een projectleider! Een dynamische functie voor het begeleiden van afbouwprojecten van klein tot groot.


Over Eissink Plafond- en Wandsystemen:

Eissink is één van de grotere afbouwers van Nederland, gespecialiseerd in Metal-studwanden, systeemplafonds en glaswanden. Deze werkzaamheden voeren we uit door heel Nederland. Te denken aan ziekhuizen, scholen, kantoorpanden, maar ook de projecten met minder omvang voeren we graag uit. We pleiten voor een langdurige en solide samenwerking met onze opdrachtgevers, waarbij een kwalitatief eindproduct centraal staat.

Intern hangt er een open, gezellige sfeer met een hechte groep collega’s. In de laatste jaren is er een goede mix ontstaan tussen jong en oud, waar samenwerken, betrokkenheid en werkplezier op de eerste plek komen.


Functie omschrijving

In deze functie kan je al jouw ondernemende kwaliteiten kwijt. Je zult kleine en grote bouwprojecten van begin tot het eind begeleiden. Daarnaast houd jij je bezig met de planning en kosten waarbij je rekening houdt met de belangen van diverse partijen. In de voorbereidingsfase sluit je contracten af met onderaannemers en leveranciers en verzorg je alle benodigde gegevens voor het project. Tijdens het gehele proces onderhoud je de contacten met opdrachtgevers, leveranciers en onderaannemers en bewaak je op juiste technische uitvoering, budget en stemt het meer- & minderwerk af.


Functie eisen


Wat bieden we jou?

Wij bieden je veel ruimte en vrijheid om je werk te kunnen uitvoeren. Dit alles in een gezellige en open sfeer met een hechte groep collega’s.


We zullen je faciliteren in:


Herken jij je in deze profielschets? Dan maken we graag nader kennis met jou!
Sollicitaties per voorkeur via e-mail naar: [email protected]


𝘢𝘤𝘲𝘶𝘪𝘴𝘪𝘵𝘪𝘦 𝘸𝘰𝘳𝘥𝘵 𝘯𝘪𝘦𝘵 𝘰𝘱 𝘱𝘳𝘪𝘫𝘴 𝘨𝘦𝘴𝘵𝘦𝘭𝘥