Home / Werken bij / Vacature werkvoorbereider

WERKVOORBEREIDER


Eissink Plafond- en Wandsystemen is op zoek naar een werkvoorbereider/tekenaar. Wil jij een uitdagende functie met zeer variërende werkzaamheden? Ben jij een afgestudeerde of wil jij je vanuit de praktijk uitdagen voor een functie van werkvoorbereider/tekenaar?

Eissink is één van de grotere afbouwers van Nederland, gespecialiseerd in gipskartonwanden, systeemplafonds en glaswanden. Deze werkzaamheden voeren we uit door heel Nederland. Te denken aan ziekhuizen, scholen, kantoorpanden, maar ook de projecten met minder omvang voeren we graag uit. We pleiten voor een langdurige en solide samenwerking met onze opdrachtgevers, waarbij een kwalitatief eindproduct centraal staat.

Intern hangt er een open, gezellige sfeer met een hechte groep collega’s. In de laatste jaren is er een goede mix ontstaan tussen jong en oud, waarbij samenwerken, betrokkenheid en werkplezier op de eerste plek komen.  


Functie omschrijving:

In deze zeer variërende functie begeleid je het afbouwtraject in samenwerking met de projectleiders en uitvoerders. In de voorbereidingsfase zul je te maken krijgen met het uitwerken van technische tekeningen/details, uittrekken van materialen om vervolgens in de uitvoeringsfase de monteurs te voorzien van de juiste informatie en materiaal en materieel. Dit allemaal juist en tijdig gecommuniceerd met onze leveranciers.
Verder draag je de verantwoordelijk voor het uitwerken en begeleiden van onze luxere systeemwanden, te denken aan glaswanden, deuren, akoestische wanden.


Functie eisen:


Wat bieden we jou?

Ga je aan de slag bij Eissink? Dan mag je veel ruimte en vrijheid verwachten om je werk te kunnen uitvoeren. Dit alles in een gezellige en open sfeer met een hechte groep collega’s.
Wij bieden je een marktconform salaris en hebben goede secundaire arbeidsvoorwaarden.


Herken jij je in deze profielschets? Dan maken we graag nader kennis met jou!
Sollicitaties per voorkeur via e-mail naar: [email protected]

Heb je nog geen ervaring? Geen probleem. Wij investeren graag in ons personeel en gaan voor een langdurige samenwerking!


𝘢𝘤𝘲𝘶𝘪𝘴𝘪𝘵𝘪𝘦 𝘸𝘰𝘳𝘥𝘵 𝘯𝘪𝘦𝘵 𝘰𝘱 𝘱𝘳𝘪𝘫𝘴 𝘨𝘦𝘴𝘵𝘦𝘭𝘥