Home / Werken bij / Vacature (allround ) monteur

(Allround) monteur

Eissink Plafond- en Wandsystemen Hengelo is op zoek naar een (allround) monteur plafond- en wandsystemen. Ben jij toe aan een uitdagende functie met zeer afwisselende werkzaamheden, waarin jij samen met jouw collega’s werkt aan de mooiste projecten? Solliciteer dan direct en wie weet verwelkomen wij jou binnenkort in ons hechte team.

 

Functie omschrijving:

Als (allround) monteur plafond- en wandsystemen ga jij aan de slag bij de mooiste projecten door heel het land. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het plaatsen én monteren van systeemwanden en systeemplafonds. Een uitdagende klus die jij samen met collega’s op locatie uitvoert. 

 

Functie eisen:

Ben jij de monteur naar wie wij op zoek zijn? Kijk dan snel of jij je kunt vinden in onderstaande kenmerken:

 

Wat bieden we jou?

Ga je aan de slag bij Eissink? Dan mag je veel ruimte en vrijheid verwachten om je werk te kunnen uitvoeren. Dit alles in een gezellige en open sfeer met een hechte groep collega’s.

Wij bieden je een marktconform salaris en hebben goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

 

Over Eissink

Eissink is één van de grotere afbouwers van Nederland, gespecialiseerd in gipskartonwanden, systeemplafonds en glaswanden. Deze werkzaamheden voeren we uit door heel Nederland. Te denken aan ziekhuizen, scholen, kantoorpanden, maar ook de projecten met minder omvang voeren we graag uit. We pleiten voor een langdurige en solide samenwerking met onze opdrachtgevers, waarbij een kwalitatief eindproduct centraal staat.

 

Intern hangt er een open, gezellige sfeer met een hechte groep collega’s. In de laatste jaren is er een goede mix ontstaan tussen jong en oud, waarbij samenwerken, betrokkenheid en werkplezier op de eerste plek komen.  

 

Solliciteren

Herken jij je in deze profielschets? Dan maken we graag nader kennis met jou!

Sollicitaties per voorkeur via e-mail naar: [email protected] 

 

Wij investeren graag in ons personeel en gaan voor een langdurige samenwerking! Dus ook al heb je geen ruime ervaring, maar ben je wel enthousiast over bovenstaande vacature: dan horen we graag van je.


𝘢𝘤𝘲𝘶𝘪𝘴𝘪𝘵𝘪𝘦 𝘸𝘰𝘳𝘥𝘵 𝘯𝘪𝘦𝘵 𝘰𝘱 𝘱𝘳𝘪𝘫𝘴 𝘨𝘦𝘴𝘵𝘦𝘭𝘥